Volgen:
Inspiratie

Verandering van spijs doet eten

Een kleine (niet leuk) mededeling…
Geen paniek, voorlopig stop ik niet met bloggen.
Maar er komt wel een beetje verandering in.


Verandering van spijs doet eten

Je hebt het misschien al gemerkt (of niet 😉 ) maar de blog staat al een tijdje op een laag pitje. Vaak simpele recepten, foto’s zijn niet zo top meer, eenvoudige artikelen, …. Dit alles heeft ook zijn redenen. Ik heb de laatste tijd problemen met mijn vijand: De tijd.

Naast bloggen volg ik een opleiding hulpkok, volg ik ook een opleiding fotografie, werk ik voltijds en niet te vergeten het huishouden moet ook nog gebeuren. Helaas doen de kaboutertjes (nee, ook niet kabouter Pitou) het huishouden niet voor me. Dit alles en met bloggen er nog eens bij was al een enorme druk, maar het lukt me wel (nipt).

Kabouter Pitou?

Tot nu….
Binnenkort heb ik examen hulpkok, examen fotografie, tussenopdrachten en eindopdracht, en binnen twee weken mijn eerste examen voor totaal iets anders. Druk en stress… doordat de kookpot stilaan aan het overlopen, dus heb ik beslist om keuze te maken.

Normaal gezien probeer ik altijd vooruit te werken met de blog. Maar de laatste twee – drie maanden lukt het niet. Ofwel mislukten de gerechten, ofwel zitten de recepten nog niet honderd procent goed, ofwel zijn de foto’s super slecht, … Er is altijd wel iets waardoor vooruit werken (helaas) niet meer lukt. Ook ging al mijn vrije tijd naar het bloggen of het huishouden… Eens gaan shoppen, een wandeling maken, … daar was allemaal geen tijd meer voor. De blog beheerst mijn leven…

Mislukte havermoutpannenkoeken

Ik was eerst van plan om definitief te stoppen met bloggen… gelukkig, na een nacht erover te slapen, ben ik van dit idee afgestapt. Na bijna zes jaar mijn blog zomaar in de vuilnisbak gooien? Nee… dat kon ik niet. Ik zou me er alleen maar enorm slecht bij voelen en trouwens ik blog veel te graag, het is alleen de tijd die me partte speelt. Opgeven staat trouwens niet in mijn woordenboek.

Ik ga proberen met een nieuwe aanpak aan de blog. Vanaf nu niet iedere week twee artikelen maar één artikel publiceren. Klinkt inderdaad heel weinig, maar beter dan niets. Normaal publiceer ik vier recepten en vier andere artikelen per maand op de blog. Nu zal het minimum 2 recepten (misschien drie) en 1 (of 2) andere artikel worden. De artikelen “recept van de maand” en “maandoverzicht” verdwijnen even in de (snoep) kast.

Het kan ook eens gebeuren dat ik een week (of weken) niet post, simpelweg wegens tijdsgebrek. Je moet dan maar denken “Jennifer zit met haar neus in de boeken”. Nee, niet in de kookboeken… maar in de leerstof.

Ik heb lang nagedacht om deze moeilijke beslissing te maken.
Ik hoop dat jullie hiervoor begrip hebben en dat ik jullie niet verlies als trouwe lezertjes.

PS: Bedankt P. voor de titel 😉 , inspiratie was een beetje op.

Met vriendelijke groeten
Kookprinses Jennifer en zwarte panter Pitou
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

No Comments

Plaats een reactie