Volgen:
Nagerechten

Spookaardbeien

Vanavond is het weer griezelen geblazen want het is Halloween!
Nog op zoek naar een monsterlijk lekkere hapje?
Serveer dan zeker deze zoete spookaardbeien (als je durft 😉 ).


Spookaardbeien

Bereidingstijd: 20min. +10min. spookaardbeien afkoelen in de koelkast

Ingrediënten: 15 stuks

  • 15 aardbeien
  • 150g witte chocolade
  • chocoladedruppels

Extra benodigdheden

  • bakplaat
  • bakpapier

Bereiding:

  1. Spoel de aardbeien af en dep ze droog
  2. Leg een bakplaat met bakpapier klaar.
  3. Smelt de witte chocolade au bain marie.
  4. Dip de aardbeien in de witte chocolade en leg op de bakplaat met bakpapier.
    (Wees voorzichtig dat je jezelf nergens aan verbrand.)
    Druk zachtjes de chocoladedruppels in de aardbeien voor de twee ogen en het mondje.
  5. Plaats de bakplaat 10 minuten in de koelkast zodat de chocolade hard wordt.

Inspiratiebron*:  –
*Meer informatie over de bronvermelding vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments