Volgen:
Recept van de maand, Inspiratie

Recept van de maand | Oktober 2018

Een recept dat een maand lang in de kijker wordt gezet.
Het recept staat dan een volledige maand op de startpagina (aan de rechter zijkant).
Aangezien de maand juist is gestart, is het recept uit de vorige maand geselecteerd.


Recept van de maand | Oktober 2018

Ik kon kiezen tussen volgende (oktober) recepten:

Het gekozen recept van de maand is:

Toast champignon

Waarom heb ik gekozen voor dit gerecht?

Ook een super eenvoudig gerecht verdient eens om in de kijker te staat. Vandaar dat deze toast champignon recept van de maand is. Het was trouwens al heel lang geleden dat ik nog eens een lekkere toast champignon had gegeten. Het is iets dat ik niet snel zou bestellen als ik uiteten ga. De laatste keer dat ik me kan herinneren, was een toast champignon zelf thuis gemaakt. Deze was absoluut niet lekker klaargemaakt. Volgens mij waren de champignons niet goed gebakken, smaakten taai. Maar ondertussen ben ik al een betere kookprinses geworden 🙂 . Deze toast champignon is eigenlijk de beste die ik al heb gegeten (niet om te stoefen over mezelf haha 😀 ). Je hebt trouwens ook heel weinig ingrediënten nodig en er is nauwelijks werk aan om dit gerecht op tafel te toveren. Een aanradertje als je een eenvoudige maar snelle lunch wilt eten.

Champignonliefhebber of niet?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie