Volgen:
Recept van de maand, Inspiratie

Recept van de maand | November 2018

Een recept dat een maand lang in de kijker wordt gezet.
Het recept staat dan een volledige maand op de startpagina (aan de rechter zijkant).
Aangezien de maand juist is gestart, is het recept uit de vorige maand geselecteerd.


Recept van de maand | November 2018

Ik kon kiezen tussen volgende (november) recepten:

Het gekozen recept van de maand is:

Chocoladetaart met ganache

Waarom heb ik gekozen voor dit gerecht?

Lang heb ik niet over moeten nadenken wat het recept van de maand gaat worden. Al moet ik toegeven dat de andere recepten ook stuk voor stuk toppertjes zijn. Maar met mijn enorme chocoladeverslaving sprong deze chocoladetaart er duidelijk uit! Het was al heel lang geleden dat ik nog eens een taart had gemaakt. Voor deze chocoladetaart heb ik wel twee pogingen ondernomen. De eerste gemaakte taart was het recept niet goed, de taart was veel te droog. Gelukkig was de tweede poging een groot succes. En als iets lukt wat je nog nooit hebt gemaakt, daar wordt je gewoon heel blij en trots van. De taart was heerlijk en smeuïg 😀 . Ik krijg er weer spontaan zin in. Toen ik het recept voor de eerste keer las, dacht ik wel dat het moeilijk en ingewikkeld ging zijn maar eerlijk gezegd was het “a piece of cake”. En je hebt trouwens niet zo heel veel ingrediënten nodig.  Ik hoop deze taart snel terug te maken! Een absolute aanrader!

Ben jij ook zot van chocolade?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie