Volgen:
Recept van de maand, Inspiratie

Recept van de maand | Juni 2018

Een recept dat een maand lang in de kijker wordt gezet.
Het recept staat dan een volledige maand op de startpagina (aan de rechter zijkant).
Aangezien de maand juist is gestart, is het recept uit de vorige maand geselecteerd.


Recept van de maand | Juni 2018

Ik kon kiezen tussen volgende (juni) recepten:

  • Ontbijt met griekse yoghurt, muesli en fruit
  • Tiramisu met rode vruchten
  • Slasaus
  • Meloen met ham
  • Pasta alaa carbonara

Het gekozen recept van de maand is:

Tiramisu met rode vruchten

Waarom heb ik gekozen voor dit gerecht?

Simpel, ik ben dol op tiramisu! Maar ik moet bekennen dat ik nog maar enkel de klassieke tiramisu met koffie en amaretto heb gegeten. Ik weet het… als foodblogster kan dit niet door de beugel. Maar sinds kort is daar eindelijk verandering in gekomen! In één van de kooklessen maakten we namelijk tiramisu met rode vruchten. Eerlijk gezegd lagen mijn verwachtingen bij dit nagerechtje niet hoog… koekjes, rode vruchten en mascaponecreme…. Niet echt spectaculair, dacht ik. Maar ik veranderde al snel van mening bij het opsmullen! Zo’n smaakbommetje! Een perfecte combinatie, super lekker en bovendien oogt het ook nog heel mooi. Het is trouwens helemaal niet moeilijk om klaar te maken maar… men moet wel geduld hebben want de tiramisu moet minstens 1 nachtje in de koelkast opstijven.

Wat is jouw favoriete tiramisu recept?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie