Volgen:
Recept van de maand, Inspiratie

Recept van de maand | December 2018

Een recept dat een maand lang in de kijker wordt gezet.
Het recept staat dan een volledige maand op de startpagina (aan de rechter zijkant).
Aangezien de maand juist is gestart, is het recept uit de vorige maand geselecteerd.


Recept van de maand | December 2018

Ik kon kiezen tussen volgende (december) recepten:

Het gekozen recept van de maand is:

Scampi met kerrie-appeltjes

Waarom heb ik gekozen voor dit gerecht?

Al die feestgerechten maakte het kiezen niet zo gemakkelijk. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een gerecht dat ik heb leren eten: scampi met kerrie-appeltjes. Het gaat meer om het ingrediënt, scampi, dat ik vroeger totaal niet lustte. Maar door de jaren heen heb ik het leren eten. Telkens ik het voor mijn neus kreeg voorgeschoteld, wou ik weten hoe een scampi proefde (ook al wist ik dat ik het niet lekker vond). En door het iedere keer opnieuw en opnieuw te proeven, begon ik scampi eigenlijk best wel lekker te vinden. Scampi zijn trouwens super simpel om klaar te maken en men kan er alle kanten mee op. In dit gerecht werd het gecombineerd met appeltjes, een top combinatie! Het hapje is trouwens heel eenvoudig klaar te maken, perfect als je snel een lekker hapje op tafel wilt toveren voor de gasten. Bovendien ziet het hapje er ook heel feestelijk uit, en zeg nu zelf het oog wilt ook wat 😉 .

Eet jij graag scampi?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie