Volgen:
Recept van de maand

Recept van de maand | December 2017

Een recept dat een maand lang in de kijker wordt gezet.
Het recept staat dan een volledige maand op de startpagina (aan de rechter zijkant).
Aangezien de maand juist is gestart, is het recept uit de vorige maand geselecteerd.


Recept van de maand | December 2017

Ik kon kiezen tussen volgende (december) recepten:

  • Marsepein
  • Mini worstenbroodjes
  • Paprikasoep
  • Vol-au-vent met kroketjes, veldsla en kerstomaten
  • Panna cotta met frambozencoulis

Met sinterklaas mocht zelfgemaakte marsepein zeker niet ontbreken – warme mini worstenbroodjes, een lekker hapje voor elke feestgelegenheid – een smaakvolle warme kom paprikasoep, perfect voor deze koude dagen – een goedgevulde feestmaaltijd van vol-au-vent – een overheerlijk nagerechtje van panna cotta met frambozencoulis om je vingers bij af te likken. Stuk voor stuk weer super lekkere recepten 😀 . Maar welk recept is er nu uiteindelijk verkozen?

Het gekozen recept van de maand is:

Vol-au-vent met kroketjes, veldsla en kerstomaten

Waarom heb ik gekozen voor dit gerecht?

Eerlijk gezegd lustte ik geen vol-au-vent…
We aten het vroeger vooral uit blik, misschien lag het daaraan dat ik het niet graag at.
Maar sinds enkele jaren is het verandert… ik maakte toen voor de eerste keer zelf vol-au-vent.
Een groot risico aangezien ik het niet lustte maar… het was een succes!
Het was zo lekker en ben dus ondertussen een fan geworden van vol-au-vent.
Daarom verdient dit recept dan ook om verkozen te worden als recept van maand.
Nu durf ik het ook al eens op restaurant te bestellen, wat ik vroeger dus nooit deed vanwege mijn afkeer.
Heerlijke stukjes kip, balletjes, champignons in een romige sausje, njammie!
De kroketjes, sla en tomaten maken dit gerecht volledig af en eigelijk is het gewoon een feestje op het bord 🙂 .

Vol-au-vent met kroketjes, veldsla en kerstomaten

Vol-au-vent met kroketjes, veldsla en kerstomaten

 Lust jij graag vol-au-vent?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie