Volgen:
Inspiratie, Pitou

Pitou 2019 | Zijn derde verjaardag

 Hiep hiep hoera! Er is er eentje jarig!
25 juli was het weeral feest.
Mijn kleine kapoen Pitou werd namelijk drie jaar.


Pitou 2019 | Zijn derde verjaardag

Drie jaar = Een grote (en volwassen) jong.

Pitou werd op 25 juli drie jaar! Wat wordt hij een grote (en volwassen?) jongen 😀 . Omdat zijn verjaardag midden in de week viel, hebben we besloten om het afgelopen zaterdag uitgebreid te vieren. We begonnen zijn verjaardag met het uitpakken van de cadeautjes. En zoals altijd kon Pitou zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Helaas was de zak iets te hoog om er stiekem in te kijken.

De cadeautjes

Even een foto nemen van zijn nieuwsgierigheid en dan cadeautjestijd!
Mijn Pitoutje kreeg volgende cadeaus:

  • Snacks: Crispy crunch – vissmaak
  • Snacks: Crispy crunch – kipsmaak
  • Natvoer: Purina one
  • Speelgoed: 2 fluffy balletjes
  • Speelgoed: vogelspeelgoedje dat geluid maakt.
  • Krabplank

Verse kattengras

Op zijn verjaardag zelf wou ik hem toch al iets geven, dus gaf ik hem verse kattengras. Pitou is zot van verse kattengras. Tja, op de foto lijkt hij geen interesse te hebben in het gras, slecht moment uitgekozen om een foto te nemen 🙂 .

Wandelen

Zaterdag was het al iets minder warm en het had geregend. Perfect om buiten te gaan wandelen want dat mag niet ontbreken als activiteit op zijn verjaardag. Pitou en ik ook eigenlijk waren blij dat het een pak afgekoeld was buiten.  De wandeling deed hem deugd 🙂 . Hij laat trouwens altijd heel braaf zijn leiband om doen, zo’n lieve jongen.

Feestmaaltijd!

En bij ieder feestje hoort een lekkere maaltijd. Ik had een zakje natvoer van Purina One als cadeau gegeven. Ik had wel mijn twijfels aangezien Pitou meestal alleen natvoer van het merk Felix eet. Maar ik ging het toch eens poging wagen 🙂 . En? Ja hoor, Pitou heeft alles mooi opgegeten! Hij is dan ook een volwassen jong geworden 😉 .

Enkele sfeerfoto’s

“Mamsie, die zak is te hoog. Ik kan er niet inkijken.”

“Even bekomen van de cadeautjes.”

“Ik denk toch dat ik mijn oude krabplank ga gebruiken.”

“Vliegjes hier, vliegjes daar, vliegjes overal.”

 Vieren jullie de verjaardag van je huisdier(en)?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

No Comments

Plaats een reactie