Volgen:
Inspiratie, Pitou

Pitou 2019 | Twee jaar in mijn hartje

22 mei (2017) is een zeer belangrijke datum voor mij!
Het is de dag dat er iemand bijzonder in mijn leven is gekomen: mijn Pitoutje.
Uiteraard mag deze dag niet zomaar voorbij gaan en werd het dus zeer uitgebreid gevierd.


Pitou 2019 | Twee jaar in mijn hartje

Zeker geen nieuwsgierig kat!

Wat vliegt de tijd! Het leek nog maar net geleden maar Pitou is toch al twee jaar bij mij! Dat moet uiteraard gevierd worden. Baasje wou eerst een foto nemen van Pitou en de zak met cadeautjes, maar daar dacht Pitou anders over. Hij kon niet wachten dus ging hij al even spieken. Nee, absoluut niet nieuwsgierig! Maar zeg nu zelf, als jij cadeautjes krijgt zou je die ook graag zo snel mogelijk willen checken wat er in zit 😉 .

De cadeautjes

Tadada… Dit zijn de cadeautjes dat hij kreeg:

  • Een (kei schattig) speelgoed muisje
  • Een speelgoedje in karton
  • Een appelblauwzeegroen drinkbakje
  • Een wit met katjesmotief voederbakje

Nieuw speelgoedjes uittesten!

Het speelgoed muisje, Tipsy, viel direct in de smaak! Ikzelf vind het een schattig en mooi speelgoedje 🙂 . Ik heb Pitou een beetje geplaagd door Tipsy op zijn buik te leggen. Ik weet dat Pitou niet graag iets op zijn buikje heeft. Hij ging dan ook direct in de aanval 😀 . Het kartonnen speelgoed valt voorlopig iets minder in de smaak. Ach ja, hij kan ook niet met alles ineens spelen.

Het enige nadeel (en ik wist dit op voorhand), is dat Tipsy gemakkelijk onder de zetel kan schuiven. Baasje mocht dus al veel turnoefeningen doen om Tipsy vanonder de zetel te halen. Pitou deed trouwens ook een poging om Tipsy vanonder de zetel te redden…

Fotoboek

Net zoals vorig jaar heb ik een fotoboek laten maken. Ik ga proberen om ieder jaar een fotoboek te maken, tot nu toen lukt het perfect 🙂 . Ik vind een fotoboek veel leuker dan foto’s op de computer. En het is plezant om te maken en er komen zoveel herinnering naar boven. Volgens mij was Pitou ook best wel blij met zijn fotoboek.

Feestmaaltijd!

Sttt…. eigenlijk is wat hij iedere avond krijgt: een half zakje natvoer. En het liefst van het merk Felix en in saus want iets anders eet hij niet…. (totaal NIET kieskeurig). Het heeft hem in ieder geval weer goed gesmaakt. En het was in zijn nieuw voederbakje!

Vieren jullie de dag wanneer je huisdier(en) in je leven is gekomen?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie