Volgen:
Pitou

Pitou 2018 | één jaar in mijn hartje

22 mei 2017 is een belangrijke dag voor mij.
Het is de dag dat er iemand bijzonder in mijn leven is gekomen: mijn Pitoutje.
Uiteraard mag deze dag niet zomaar voorbij gaan en werd het dus zeer uitgebreid gevierd 🙂 .


Pitou 2018 | één jaar in mijn hartje

De cadeautjes

Bij ieder feestje hoort er uiteraard cadeautjes.
Pitou kreeg onder andere:

  • een nieuw speelgoed
  • een fotoalbum
  • een persoonlijke tekst
  • snoepjes

Een nieuw speelgoed

Als ik naar zijn collectie speelgoed kijk, denk ik van “nu heeft Pitou toch wel echt genoeg speelgoed”. Maar bij elke gelegenheid komt er wel een nieuw speelgoedje bij…. Ik kan het gewoon niet laten 😀 . Het nieuwe speelgoed heeft de vorm van een vogeltje en er hangt een koordje met een maantje aan. Pitou heeft een dikke week niet omgekeken naar het nieuwe speelgoedje maar nu…. valt het best wel in de smaak. Het is zelfs al kapot aan de voorkant (dat wordt weer naaien, wat baasje niet zo graag doet 🙁 ).

Een fotoalbum

De eerste foto’s van pitou drukte ik gewoon af en plakte het zelf in een fotoboek, een hele klassieke manier. Maar ik vond het niet zo handig, een heel gedoe en er kroop best wel veel tijd in. Dus ik kwam tot het besluit om eens een fotoboek via een website van een winkel te maken. In het begin dacht ik van “hoe moet ik hier aan beginnen”. Ik zag de bomen door het bos niet meer, maar ik draaide de knop om en dacht “stap per stap bekijken”: eerst moet ik selecteren welke foto’s ik wil gebruiken, daarna welke ik bij elkaar wil zetten en dan digitaal in elkaar steken en spelen met de opbouw van de pagina’s. Uiteindelijk viel het best wel mee en was het best leuk om een fotoboek te maken. Vanaf nu maak ik enkel nog fotoboeken via de laptop! Ik ben super tevreden met het resultaat, oordeel zelf maar 🙂 .

Enkele pagina’s uit het fotoboek:

Snoepjes

Nog een cadeautje waren Felix cripies snoepjes. Deze eet Pitou graag omdat ze klein van vorm zijn. Pitou eet om de een of andere manier graag kleine brokjes 🙂 . De smaak van de snoepjes is rund en kip.

Een persoonlijke tekst

Uiteraard moet ik ook een kleine speech houden. Ik moest niet veel nadenken over de tekst: het kwam recht vanuit mijn hart.

Ik las de tekst luidop voor aan Pitou. Volgens mij wist hij dat er iets werd gevierd. Hij werd een beetje emotioneel van alle cadeautjes en zijn tekstje…
Pitoutje, ik zie je graag!

Wandelen

Pitou wandelt super graag! Dus deze activiteit mocht zeker niet ontbreken op deze speciale dag. Gelukkig was het goed weer en konden we ook nog eens genieten van het zonnetje.

Taart!

En wat mag er nog niet ontbreken op een feestje? Uiteraard taart! Ik koos voor een bresiliennetaart. Pitou kreeg een beetje pudding en slagroom. Ik dacht iedere kat eet dat wel graag (de katten die ik vroeger had wel), maar pitou is weeral een speciaal geval. Hij moest het niet hebben… Maar natuurlijk heb ik ook een andere feestmaaltijd voor hem voorzien, een zakje natvoer van gourmet. En zie hem smullen! Hij heeft alles opgegeten 🙂 . Hij wordt toch een grote jongen.

Vieren jullie de dag wanneer je huisdier(en) in je leven is gekomen?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie