Volgen:
Inspiratie, Pitou

Pitou 2018 | Dierendag

Donderdag 4 oktober 2018 was het dierendag!
Pitou wordt iedere dag verwent maar op dierendag toch een tikkeltje meer!
Cadeautjes, wandelen, eten, …. Het was een dag met alles erop en eraan.


Pitou 2018 | Dierendag

Wandelen in het zonnetje

Pitou wandelt super graag dus deze activiteit mocht uiteraard niet ontbreken op dierendag. En we hadden geluk! Het was nog super mooi weer en lekker warm. Best wel raar voor de maand oktober, maar ik en Pitou klagen niet 😉 . Pitou laat nog steeds zijn leiband netjes aan doen, een voorbeeldige kat. Meestal (lees als altijd) neemt Pitou de leiding tijdens het wandelen….

Cadeautjestijd

Pitou heeft al heel veel speelgoed. Het wordt om me duur wel moeilijk om nog iets leuks of origineels te vinden. Pitou kon blijkbaar niet wachten tot ik de cadeautjes uit de zak haalde. Hij stak zijn neus er zelf al in… de eigenschap nieuwsgierigheid heeft hij ABSOLUUT niet van het baasje. Omdat hij al veel speelgoed heeft, heb ik hem vooral eten cadeau gedaan. Zo kreeg hij VitaKraft stokjes, Gourmet natvoer, Whiskas crunch snacks en daar bovenop nog drie nieuwe speelgoedballetjes! Pitou liet duidelijk merken dat hij tevreden is, oef…

Fotoshoot tijd

Als Pitou eens poseert, moet ik snel zijn en ervan profiteren. Hij werkte deze keer zeer goed mee en nam verschillende poses in 😀 . Het komt zelden voor dat ik zoveel foto’s ineens mag nemen.  Misschien speciaal voor dierendag? Wat is hij toch knap! Vind je ook niet? En hij is al zo groot geworden maar hij blijft mijn kleine zwarte panter. Uiteindelijk is hij in slaap gevallen tijdens de fotoshoot, maar baasje was dan ook heel foto’s aan het nemen.

Feestmaaltijd

Uiteraard moet er ook een feestmaaltijd geserveerd worden op dierendag. Tussen zijn cadeautjes zat een zakje natvoer van Gourmet. Hij mocht dit direct opsmullen. Meestal lik hij eerst alle saus op, dan blijft het er een paar uur staan, dan nog een paar vleesjes eten, terug laten staan,.. maar tegen de volgende dag is alles mooi opgegeten.

Mister lama

Ow bijna vergeten! Op dierendag zelf krijg hij al een cadeautje. Het was eigenlijk onverwachts want ik ging naar de winkel. Ik zag een heel rek met dierenspullen staan speciaal voor dierendag. Ik heb er vijf minuten staan staren en toen dacht ik bij mezelf “Jennifer gewoon doorlopen”. En dat is gelukt tot ik chocolade moest halen. Ik kwam weer een rek vol dierenspullen tegen…. En toen zag ik ze hangen: vingerpopjes voor katten! Veel verschillende kleuren en diertjes. Uiteindelijk heb ik gekozen voor (mister) Lama. En Pitou is er hartstikke blij mee (en baasje amuseert zich er ook te pletter mee 😀 ). Mister lama en Pitou zijn al dikke vriendjes (voor mijn hand is het iets minder… maar dat is een klein detail).

Hoe hebben jullie dierendag gevierd?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie