Volgen:
Inspiratie, Pitou

Pitou 2018 | De feestdagen

De feestdagen zijn nu al even achter de rug!
Het was een periode van lekker eten en gezellig tafelen maar ook van cadeautjes.
Niet alleen voor mij maar ook voor mijn allerliefste schat Pitou.


Pitou 2018 | De feestdagen

Kerst

Geen feestdagen zonder cadeautjes…  Vooral mijn allerliefste kleine schat werd weer eens lekker in de watten gelegd. Voor kerst kreeg Pitou twee cadeautjes. Pitou heeft duidelijk al door dat mama/baasje eerst een foto (zeg maar foto’s) wil nemen voor de pakjes open gaan. En wat een lieverd, hij werkte fantastisch mee!

Tadada, dit waren de cadeautjes. Pitou kreeg een doos met vier verschillende smaken van Felix Party Mix en nog een speelgoed kussentje. Hij vindt het echt tof om cadeautjes te krijgen (maar ja wie nu niet 😉 ). Je kan het zien aan zijn schattig snoetje dat hij gelukkig was.

En met de feestdagen hoort er ook een feestmaaltijd bij. Hij kreeg een zakje natvoer van Gourmet. Normaal zijn katten dol op katteneten van het dure merk, maar de mijne is weer een uitzondering. Hij at wel van zijn Gourmetmaaltijd maar niet veel. Pitou eet het liefst van het merk Felix en enkel en alleen in saus.

Sfeerfoto’s kerst

“Je bent toch zeker dat alles uit de verpakking is?”

“Weer een speelgoed erbij voor in mijn kleine speelgoedcollectie.”

“Njammie…”

Oud & nieuw

Met oud en nieuw kreeg Pitou ook  cadeautjes. En hij wist, net zoals met kerst, dat hij eerst moest poseren vooraleer de cadeautjes open gingen.  Hij deed er niet moeilijk over en deed met plezier mee 😀 . Het is me trouwens gelukt om dit jaar niet overdreven veel cadeautjes te kopen.

De cadeautjes! In het grootste cadeau zat een doos met allerlei zakjes eten en snoep van het merk Vitakraft en ook nog eens twee speelgoedjes. In het klein cadeautje zat een kussenspeelgoed. Pitou had even genoeg van het poseren maar als je goed kijkt, zie je zijn achterpoot op de foto.

Van zijn feestmaaltijd ben ik een foto vergeten maken 🙁 . Ach ja, het was een zakje natvoer dat hij als cadeau had gekregen. En wat kreeg ik van Pitou als cadeau? Ik heb geen cadeautjes van hem nodig want eerlijk gezegd is hij het mooiste cadeau dat ik in mijn leven heb gekregen.

Sfeerfoto’s oud & nieuw

“Mama, ik krijg die doos niet open!”

“Even poseren met mijn nieuw speelgoedje, dan is mama ook tevreden.”

“Nee, ik wil geen lintje om mij…”

Kopen jullie ook cadeautjes voor jullie huisdieren?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

No Comments

Plaats een reactie