Volgen:
Lunch & salades

Perzikslaatje met mozzarella en serranoham

Een smaakvolle en frisse salade met perzik, serranoham, mozzarella en rucola sla.
Een zoete salade of een zoute salade?
Simpel, combineer beide smaken in één salade, een explosie van smaken.


Perzikslaatje met mozzarella en serranoham

Bereidingstijd: 15min.

Ingrediënten: 2 personen

  • 3 à 4 sneetjes serranoham
  • rucola sla
  • 8 schijven perzik (blik, in siroop)
  • 200g mozzarella
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepels balsamicoazijn
  • zwarte peper
  • zout

Tip(s)

(stok-) brood

Bereiding:

  1. Laat de mozzarella uitlekken en snij in blokjes.
    Was de rucola sla.
    Snij de perzikschijfjes in blokjes.
    Snij de serranoham in stukken.
  2. Meng de 3 eetlepels olijfolie met 1 eetlepel balsamicoazijn.
  3. Verdeel de rucola sla over twee borden.
    Verdeel daarover de perzik, mozzarella en serranoham.
    Besprenkel de salade met de olijfolie-balsamicodressing.
    Kruid met zout en zwarte peper.

Tip(s)

  • Serveer (stok-) brood bij de salade.

Inspiratiebron*: –
*Meer informatie over de bronvermelding vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie