Volgen:

Over mij

Over mij

Over Jennifers kookkunsten

Hey daar! Je hebt de weg perfect gevonden naar Jennifers kookkunsten, een blog voor foodlovers!
Op Jennifers kookkunsten deel ik zeer uiteenlopende recepten: simpele salades, lekkere ovenschotels, verrukkelijke nagerechten, … Kortom: je zit op het juiste adres om een lekker recept of de nodige inspiratie te vinden.
Naast recepten publiceer ik ook nog andere artikels zoals kooktips, reviews, , uitstappen, artikels over Pitou, ….

Met mijn blog wil ik trouwens laten zien dat koken niet moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn en dat iedereen kan koken. Mijn blog wordt wekelijks aangevuld met één recept en één ander leuk (food) artikel.

Wie ben ik?

Ik ben Jennifer (28 jaar), afkomst uit het Waasland (België). In 2013 ben ik afgestudeerd als Architectuur Assistente en momenteel werk ik voltijds als Project Technicus. Ik hou van koken, katten, chocolade, shoppen en lekker eten. Verder ben ik het trotse baasje van mijn lieve kleine zwarte panter, Pitou (2 jaar, snotneus 😛 ). In september 2016 ben ik eindelijk begonnen aan een cursus “hotelschool” en ik ben momenteel bezig met de tweede module “koude keuken”. De modules die ik al heb afgerond, zijn: Warme keuken (start to cook).

Mijn blog, hoe het allemaal begon…

Het is allemaal begonnen toen ik afstudeerde aan de hogeschool. Geen opdrachten meer, niet meer studeren, geen eindwerken meer, … eindelijk terug meer vrije tijd. Maar wat te doen met al die vrije tijd?! Ik had geen hobby’s, zit niet in één of andere leesclub, doe niets van sportactiviteiten, …. Ik ging dus op zoek naar een nieuwe uitdaging en in minder dan een week tijd zat ik met mijn neus in de kookboeken en op kookblogs en -websites. Sindsdien is koken mijn (uit de hand gelopen) hobby geworden.

Na heel wat recepten te hebben uitgeprobeerd, wou ik deze delen met andere kookliefhebbers. Een blog beginnen leek mij de beste manier.  Zo werd op 29 november 2013 “Jennifers kookkunsten” geboren.

Veel kookplezier!
Smakelijke groetjes

Jennifer
-xxx-

Delen: