Volgen:
Op uitstap, Inspiratie

Op uitstap | Bloggersontmoeting & de zoo van Antwerpen 2016

Mijn eerste ontmoeting met een blogger in de zoo van Antwerpen

Meer dan een jaar heb ik contact met een andere blogger, Sanne (misssanntje) maar enkele via het internet.
Tijdens mijn (bouw)verlof in juli spraken we af om naar de zoo van Antwerpen te gaan,
gewapend met ons fototoestel uiteraard.


Op uitstap | Bloggersontmoeting & de zoo van Antwerpen 2016

Bloggersontmoeting

Ik had nog nooit een andere blogger ontmoet, dus ik was toch wel een klein beetje zenuwachtig. Gaat het klikken? Hebben we dezelfde interesses? Toen ik Sanne voor de eerste keer zag, begonnen we allebei te babbelen. Ik had het gevoel dat we elkaar al jaren kenden, best wel een beetje raar maar het voelde goed.

Ondertussen weet ik het volgende over Sanne:

  • Ze heeft een super mooie en lieve hond, Diezel
  • Ze heeft (helaas) lactose intolerantie
  • Ze is zot van wandelingen maken en fotografie
  • Ze fotografeert graag insecten, zoals bijen –  sprinkhanen – vlinders.

Er zijn nog veel dingen dat ik kan opnoemen maar deze puntjes vind ik de belangrijkste!

Aangezien ze zot is van insecten is de vlindertuin dan ook haar favoriet plekje van de zoo.
Helaas hebben we geen foto genomen van ons tweeën 🙁

De zoo van Antwerpen

Min. 1 keer per jaar ga ik naar de zoo van Antwerpen. Het is amper 30 minuten met de trein rijden vanwaar ik woon, ideaal dus! Ondertussen zijn er de laatste maanden heel wat verbouwingen gebeurt aan de zoo zoals het flamigoverblijf, de ingang met de kassa’s, een Savanne, … dus een bezoek aan de zoo is wel eens waard.

En het was de moeite waard. De veranderingen aan de zoo zijn mooi, een hele verbetering. Ze zijn trouwens nog steeds bezig met andere verbouwingen. Het was er behoorlijk druk en we moesten even aanschuiven om binnen te geraken.  Het weer viel trouwens goed mee: niet te warm en niet te koud, alleen begon het af en toe te miezeren.

Sfeerfoto’s

Ik heb heel veel foto’s genomen, maar helaas kan ik niet alles laten zien.
Hieronder toon ik enkele foto’s maar veel uitleg kan ik er niet  bij geven, want alles spreekt voor zich 😉

De mooiste foto van de dag

Het klinkt even cliché maar ik vind de meeste foto’s die ik heb genomen mooi.
Maar als ik dan echt toch moet kiezen, dan wordt het deze foto:

Na de zoo van Antwerpen

Na ons bezoekje aan de zoo van Antwerpen, hebben we nog een terrasje gedaan en bijgebabbeld over onze blog (hoe kan het anders), familie, onze uitstap, … Het was een super leuke dag en ik ben blij dat ik Sanne eindelijk eens hebben kunnen ontmoeten 🙂

Praktische informatie

 

Deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving.
Dit is geen gesponsord artikel.

Heb jij al eens een andere blogger ontmoet?
En wat vind jij van de zoo van Antwerpen?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie