Volgen:
Inspiratie

Nog niet beslist & Jennifers Wereld

Hey lezertjes

Het is al eventjes geleden šŸ™‚ . Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar toegewenst aan iedereen! Hopelijk is iedereen het jaar goed ingezet.

Ik ben er helaas nog steeds niet uit of ik verder ga bloggen met Jennifers Kookkunsten. Het is zo dubbel, langs de ene kant wil ik mijn werk van 6 jaar bloggen niet opgeven maar langs de andere kant geniet ik nu van de ā€œstresslozeā€ weekends. Jennifers Kookkunsten blijft zeker en vast nog online tot 31 december 2020. Tegen die datum heb ik dus nog tijd om te beslissen of ik ermee door ga of niet. Wie weet komt de goesting wel eens terug, maar het kan ook het tegengestelde worden…. Afwachten dus.

Omdat ik het bloggen niet volledig kan lossen laten, ben ik voorlopig met Jennifers Wereld begonnen. Jennifers Wereld kun je terugvinden op instagram en facebook, maar een echte blog bestaat hier (nog) niet van. Door enkel met facebook en instagram te werken,Ā  is de druk en stress minder dan het het volledig onderhouden van een blog. Ā Op Jennifers wereld post ik af en toe iets over onder andere de kookopleiding, de fotografie-opleiding, mijn katje Pitou, mijn persoonlijk leven, ā€¦ Misschien in de toekomst ook receptjes, uitstappen, reviews, ā€¦ Hiervoor ben ik nog over aan het nadenken šŸ˜€ . Het zou leuk zijn mocht je Jennifers Wereld volgen (en deze informatie doorgeven aan andere mensen) šŸ˜‰Ā  .

 

Je vindt Jennifers wereld terug op:

Facebook : https://www.facebook.com/jenniferswereld/

Instagram : https://www.instagram.com/jenniferswereld/

 

Nog een fijne zondag!

 

Groetjes Jennifer & Pitou

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel

No Comments

Plaats een reactie