Volgen:
Inspiratie

Nog niet beslist

Hey lezertjes

Het is al eventjes geleden šŸ™‚ . Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar toegewenst aan iedereen! Hopelijk is iedereen het jaar goed ingezet.

Ik ben er helaas nog steeds niet uit of ik verder ga bloggen met Jennifers Kookkunsten. Het is zo dubbel, langs de ene kant wil ik mijn werk van 6 jaar bloggen niet opgeven maar langs de andere kant geniet ik nu van de ā€œstresslozeā€ weekends. Jennifers Kookkunsten blijft zeker en vast nog online tot 31 december 2020. Tegen die datum heb ik dus nog tijd om te beslissen of ik ermee door ga of niet. Wie weet komt de goesting wel eens terug, maar het kan ook het tegengestelde worden…. Afwachten dus.

Nog een fijne zondag!

 

Groetjes Jennifer & Pitou

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

No Comments

Plaats een reactie