Volgen:
Inspiratie

Nieuwe foto’s | Hapje kip met mango

Een heel populair recept op de blog is het hapje kip en mango.
Omdat het recept zo goed bij jullie in de smaak valt, verdient dit gerecht om mooiere foto’s te hebben.
De “oude” foto’s waren naar mijn mening helemaal niet goed qua kwaliteit en het oog wilt natuurlijk ook wel wat 😉 .


Nieuwe foto’s | Hapje kip met mango

Het ligt misschien aan mij maar ik vond de foto’s  van het recept hapje met kip en mango de minst mooiste foto’s van heel mijn blog. Donker, wazig, flets van kleur, … Maar toch valt het recept bij jullie in de smaak ondanks de foto’s. Wat me uiteraard plezier doet  🙂  . Maar helaas ben ik nogal kritisch en een kleine beetje perfectionist dus heb ik besloten om het recept mooiere foto’s te geven.

Ik moet trouwens bekennen dat de oudere foto’s snel zijn genomen op een late avond na het werk, vermoeidheid speelde ook een rol en het was ook al donker waardoor er geen goeie belichting meer was.

Maar ziezo ik heb het weer goed gemaakt met nieuwe foto’s. Oordeel zelf maar wat je er van vind 😉 .
Het recept van dit heerlijk hapje kun je trouwens hier terugvinden.

Oude foto’s

Nieuwe foto’s

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

No Comments

Plaats een reactie