Volgen:
Inspiratie

Nieuwe foto’s | Hapje kip met mango

Een heel populair recept op de blog is het hapje kip en mango.
Omdat dit recept zo goed bij jullie in de smaak valt, verdient dit gerecht om mooiere foto’s te hebben.
De “oude” foto’s waren naar mijn mening helemaal niet goed qua kwaliteit en het oog wilt natuurlijk ook wel wat 😉 .


Nieuwe foto’s | Hapje kip met mango

Het ligt misschien aan mij maar ik vond de foto’s  van het recept hapje met kip en mango de minst mooiste foto’s van heel mijn blog. Donker, wazig, flets van kleur, … Maar toch valt het recept bij jullie in de smaak ondanks de foto’s. Wat me uiteraard plezier doet  🙂  . Maar helaas ben ik nogal kritisch en een klein beetje perfectionist dus heb ik besloten om het recept mooiere foto’s te geven.

Ik moet trouwens bekennen dat de oudere foto’s snel zijn genomen op een late avond na het werk, vermoeidheid speelde ook een rol en het was al donker buiten waardoor er geen goede belichting meer was.

Maar ziezo, ik heb het weer goed gemaakt met nieuwe foto’s. Oordeel zelf maar wat je er van vind 😉 .
Het recept van dit heerlijk hapje kun je trouwens hier terugvinden.

Oude foto’s

Nieuwe foto’s

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

No Comments