Volgen:
Aperitiefhapjes

Mozzarellahapje met parmaham en rucola sla

Een heerlijk hapje met mozzarella, rauwe ham en sla.

Een smaakvolle combinatie van mozzeralla, parmaham en rucola sla.
Met slechts drie ingrediënten tover men dit aperitiefhapje op tafel.

Een eenvoudig maar smaakvol en kleurrijk hapje.


Mozzarellahapje met parmaham en rucola sla

Bereidingstijd:  25min.

Ingrediënten: 8 stuks

  • 8 mini mozzarellabolletjes
  • 3 plakjes parmaham (=±50g)
  • rucola sla

Extra benodigdheden

  • aperitiefprikkers

Bereiding:

  1. Laat de mini mozzarellabolletjes uitlekken.
  2. Snij de plakjes parmaham even breed als een mozzarellabolletje.
  3. Leg op de parmaham een beetje rucola sla.
    Leg daarboven een mozzarellabolletje.
    Doe een beetje rucola sla op de mozzarella.
    Wikkel de parmaham voorzichtig rond de mozzarella en rucola sla.Mozzarellahapje met parmaham en rucola sla
  4. Leg eventueel bovenaan nog een rucola blaadje en steek er een aperitiefprikker in.Mozzarellahapje met parmaham en rucola sla

Bron*: –
*Meer informatie over de bronvermelding vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie