Volgen:
Inspiratie

Mededeling

Even een kleine mededeling.
Niets heel ergs, gewoon een paar puntjes die ik graag met jullie wil delen.
Het gaat onder andere over de nieuwsbrieven, reacties, uitgeprobeerde recepten,
voorstellen van recepten en het volgen van Jennifer’s Kookkunsten.


Inschrijving nieuwsbrieven

Er waren enkele problemen met het inschrijven van de nieuwsbrieven. Afgelopen weken heb ik dit eindelijk eens in orde gebracht. Enkel de lay-out (foto per nieuwsbericht) staat nog niet volledig op punt maar je kan je zeker en vast al inschrijven! Zo ontvang je iedere keer dat er een nieuw artikel verschijnt op Jennifer’s kookkunsten een berichtje in je mailbox.

Hoe schrijf je je in? Simpel! Onderaan de blog vul je je e-mailadres in, druk op ‘inschrijven’ en volg de verdere instructies. Het inschrijven duurt slechts enkele minuutjes en het is volledig gratis 😉

Inschrijven voor de nieuwsbrieven

Reacties

Het is altijd leuk om reacties te krijgen op mijn artikels. Dus hou je zeker en vast niet in om een reactie achter te laten!

Hoe laat je een reactie achter? Onderaan het artikel vind je “plaats een reactie” met daaronder een groot wit venster. Type hier je bericht in en vul vervolgens je gegevens in. Naam en e-mail adres zijn verplicht, een website ingeven hoeft niet. Druk vervolgens op “plaats reactie”. Geen paniek als je je reactie niet meteen ziet verschijnen, het moet eerst nog de goedkeuring van mij kregen. Meestal bekijk ik de reactie dezelfde dag (vooral ’s avonds) nog.

Uitgeprobeerde recepten

Heb je eens een recept geprobeerd van mijn blog? Laat me dan zeker en vast weten wat je er van vond! Dit kun je doen aan de hand van een reactie te plaatsen(zie hierboven) of stuur een e-mail naar info@jenniferskookkunsten.be (met eventueel een foto van je kookkunsten). Het is altijd leuk om zo’n berichtjes te krijgen.

Voorstellen van recepten

Heb je zelf nog een recept liggen waarvan je absoluut denkt “dit moet Jennifer’s kookkunsten eens klaarmaken”. Ook dit weet ik graag! Stuur gewoon een e-mail naar info@jenniferskookkunsten.be met het recept (en eventueel een foto). Ik kan wel niet beloven dat het recept effectief wordt klaargemaakt maar ik neem het zeker en vast op in mijn notitieboekje met “nog klaar te maken recepten”.

Volgen van Jennifer’s kookkunsten

En als laatste puntje: het volgen van Jennifer’s kookkunsten.
Wist je dat je Jennifer’s kookkunsten kunt volgen via facebook, pinterest en bloglovin?
Nee? Dan weet je het nu 😀

Facebook
https://www.facebook.com/jenniferskookkunsten

Pinterest
http://www.pinterest.com/JKookkunsten/

Bloglovin
https://www.bloglovin.com/blog/12231027

Volgen via Facebook

 

Groetjes Jennifer’s kookkunsten

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

No Comments

Plaats een reactie