Volgen:
Pasta's

Linguine met een romige witloofsaus en pangasius

Een romig pastagerechtje met linguine, pangasiusfilet en witloof.
Pasta met vis is altijd een perfecte combinatie!
In nog geen 30 minuten staat dit heerlijk pastagerechtje op tafel.


Linguine met een romige witloofsaus en pangasius

Bereidingstijd: 20min. + 15min. pasta laten koken

Ingrediënten: 2 personen

  • 200g linguine
  • 3 stukjes witloof (500g)
  • 1 visbouillonblokje (bv. Knorr)
  • zout
  • 250ml room
  • 2 pangasiusfilets
  • viskruiden
  • bakboter

Bereiding:

  1. Verwijder de buitenste bladeren van het witloof, snij het witloof in ringen (haal de harde kern eruit) en spoel af.
  2. Breng een pot met water en een snufje zout aan het koken.
    Voeg het witloof en de pasta toe en laat koken volgens de kooktijd die op de verpakking staat.
    Giet de pasta vervolgens af.
  3. Doe de room samen met het visbouillonblokje in een andere steelpan/pot.
    Laat 5 minuten inkoken.
  4. Kruid de pangasiusfilet aan beide kanten met viskruiden.
    Smelt bakboter in een pan en bak de pangasiusfilet mooi gaar.
  5. Meng de pasta door de romige witloofsaus.
  6. Serveer de pasta met romige witloofsaus met de pangasiusfilets.

Tip(s)

  • Gebruik je pangasius uit de diepvries? Laat dan eerst ontdooien vooraleer men aan het recept begint.
  • Ook lekker met zalm.

Linguine met een romige witloofsaus en pangasius

Inspiratiebron*: –
*Meer informatie over de bronvermelding vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments