Volgen:
Ontbijt & tussendoortjes

Griekse yoghurt met frambozen, chocolade en pistachenootjes

Een smaakvol ontbijt met onder andere yoghurt, chocolade, frambozen & pistachenootjes.
Eenvoudig, kleurrijk en een heerlijk combinatie.
Met dit ontbijt begin je de dag goed!


Zin in een lekker ontbijt  & vreemde combinatie of toch niet?

Ik had nog eens zin om een lekker ontbijtje te maken. Meestal eet ik een boterham met choco of granola met yoghurt en fruit. Maar af en toe eens iets nieuws proberen als ontbijt is altijd leuk. Ik had eerst mijn twijfels bij het recept. De combinatie van alle ingrediënten vond ik wat vreemd. Oké, yoghurt met cacaopoeder en frambozen is lekker maar de pistachenootjes en honing erbij, daar had ik vraagtekens bij. Maar uiteindelijk was het toch een zeer geslaagd ontbijtje! De honing gaf een zoetere toets en de pistachenootjes een krokant en extra smaakje aan het ontbijt.

Bereidingstijd: 10min. 

Ingrediënten: 2 personen

  • 250 griekse yoghurt
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 1 theelepel pistachenootjes
  • enkele frambozen
  • witte chocolade

Bereiding:

  1. Rasp de witte chocolade grof.
    Hak de pistachenoten grof.
  2. Doe de yoghurt in een kom en voeg de cacaopoeder en honing toe.
    Meng goed samen.
  3. Verdeel de yoghurt over twee potjes/kommetjes.
    Bestrooi met de geraspte witte chocolade en gehakte pistachenootjes.
    Werk af met de frambozen.

 

Inspiratiebron: – 

 


 

Volg Jennifers kookkunsten via instagram en facebook.
Recept van Jennifers kookkunsten gemaakt?
Super tof! Laat het me zeker weten via instagram of facebook
met vermelding @jenniferskookkunsten en #jenniferskookkunsten.
Of stuur een mail naar  info@jenniferskookkunsten.be .

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie