Volgen:
Inspiratie

Feestmenu 2018 – Vlees & vis

De feestdagen zijn in zicht!
Ben je er nog niet uit wat je op tafel ga toveren voor je gasten met de feestdagen?
Dan zit je hier aan het juiste adres want vandaag deel ik een feestmenu met een combinatie van vlees en vis mee!


Feestmenu 2018 – Vlees & vis

Aperitiefhapje

Het feestmenu trappen we uiteraard af met een heerlijk hapje:
Scampi met kerrie-appeltjes
Super lekker combinatie en zeer eenvoudig klaar te maken.

 

Andere hapjes:


Voorgerecht

Na het aperitieven mag het tafelen definitief beginnen en starten doen we met een voorgerecht:
Torentjes met aubergine, courgette, tomaat en mozzarella
Een lekker vegetarisch en smaakvol voorgerecht.

Andere voorgerechten:


Hoofdgerecht

Na de opwarmpjes komt nu het stevige deel, het hoofdgerecht:
Kalkoenhaasje met champignonroomsaus, kroketten en witloof
Een heerlijke klassieker scoort altijd!

Andere hoofdgerechten:


Nagerecht

En afsluiten doen we uiteraard met iets zoets:
Chocolade moelleux
Een smeuïg nagerecht, perfect om het diner af te sluiten.

Andere nagerechten:

Wat ga jij klaarmaken met de feestdagen?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie