Volgen:
Inspiratie

Feestmenu 2018 – vis

De feestdagen zijn in zicht!
Ben je er nog niet uit wat je op tafel ga toveren voor je gasten met de feestdagen?
Dan zit je hier aan het juiste adres want vandaag deel ik een feestmenu met vis mee!


Feestmenu 2018 – vis

Aperitiefhapje

Het feestmenu trappen we uiteraard af met een heerlijk hapje:
Hapje met tonijn en perzik
Een kleurrijk en fris hapje.

Andere hapjes “vis”:


Voorgerecht

Na het aperitieven mag het tafelen definitief beginnen en starten doen we met een voorgerecht:
Paprikasoep
Een romige heerlijk soepje smaak altijd.

Andere voorgerechten “vis”:


Hoofdgerecht

Na de opwarmpjes komt nu het stevige deel, het hoofdgerecht:
Zalm op een bedje van prei en aardappelpuree
Heerlijke combinatie, zalm en prei.

Andere hoofdgerechten “vis”:


Nagerecht

En afsluiten doen we uiteraard met iets zoets:
Panna cotta met frambozencoulis
Een oogstrelend en feestelijk nagerecht.

Andere nagerechten:

Wat ga jij klaarmaken met de feestdagen?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments