Volgen:
Eetdagboekjes, Inspiratie

Eetdagboekje 2017 | week 5

Een overzichtje met (lekker) eten van een bepaalde week in mijn leven.
Soep met een hartje, net niet genoeg wortelpuree gemaakt om twee keer van te smullen,
super frietjes met een goed gelukt zacht gekookt eitje en lasagne uit een pakje.


Eetdagboekje 2017 | Week 5

Maandag

Courgettesoep
Ik begon de week met een gezond soepje.
Nog steeds een voorraadje in de diepvries 🙂 .

Courgettesoep

Wortelpuree met kippenworst en champignons
Mmmm… hier had ik al lang zin in.
Het was super lang geleden dat ik nog eens wortelpuree had gemaakt.
Lekker met kippenworst en champignons.

Wortelpuree met kippenworst en champignons

Dinsdag

Kervelsoep met balletjes
Als je goed kijkt, zie je een hartje in de soep.
Waarschijnlijk speciaal voor Valentijn 😛 .
De balletjes liggen trouwens allemaal op de bodem.Kervelsoep met balletjesWortelpuree met vissticks en champignons
Ik had maandag wortelpuree gemaakt, maar net niet genoeg om twee keer van te eten.
Wel stom eigenlijk, want ik had genoeg wortelen en aardappelen in huis.
Ach ja, dan maak ik gewoon een nieuwe portie, deze keer in combinatie met vissticks.

Wortelpuree met vissticks en champignons

Woensdag

Frietjes met ei en tomaten
😮 Het is me eindelijk gelukt om eens een perfect zacht gekookt eitje klaar te maken.
De laatste tijd was het meer een hard gekookt eitje.
En ook de frietjes zien er veel beter uit dan de laatste keer…

Frietjes met ei en tomaten

Donderdag

Kervelsoep met balletjes
Restjes kervelsoep van dinsdag.
Het was moeilijk om dinsdag niet alle balletjes op te smullen.
Maar het is me gelukt 🙂 Ben jij ook zo zot van soepballetjes of toch liever niet?

Kervelsoep met balletjes

Gebakken eitje met spek en champignons
Zoals iedere week, één keer per week een eitje 😀 .
Eigenlijk ideaal om restjes uit de koelkast op te gebruiken.
Ik had nog spekreepjes en champignons liggen.

Gebakken eitje met spek en champignons

Vrijdag

Smos kaas en een rijsttaartje
Vrijdag = smosdag + verwendag.
Ja, ik maak er een gewoonte van om iedere vrijdag een broodje af te halen.
Ik eet dat heel graag 🙂 En als dessertje nam ik nog een lekker rijsttaartje mee.Smos kaas en een rijsttaartje

Zaterdag

Frietjes van de frituur
Zaterdag ben ik gaan shoppen in Gent, super leuk 😀 .
Gent is trouwens een leuke stad om te gaan winkelen.
‘s Middags aten we in een frituurtje.

Frietjes van de frituur

Zondag

Lasagne
Normaal was de lasagne voor gisteren, maar aangezien ik ‘s middag al warm at…
Het liefst eet ik zelfgemaakte lasagne, maar er is veel werk aan en ik heb er nog geen tijd voor gevonden.
Als ik vakantie heb, ga ik nog eens grote portie lasagne maken 🙂 .

Lasagne

Wat heb jij afgelopen week allemaal opgesmuld?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie