Volgen:
Eetdagboekjes, Inspiratie

Eetdagboekje 2017 | Week 30

Een overzichtje met (lekker) eten van een bepaalde week in mijn leven.
Een ongewone week met vooral recepten uit de Hello fresh box.
Dankzij een vriendin kreeg ik een gratis box en dat vroeg uiteraard om uitgetest te worden.


Eetdagboekje 2017 | Week 30

Maandag

Gebakken zeebaarsfilet met salieboter, kruidige aardappelen, oventomaatjes en prei
Maandag was visdag!
Ik had nog zeebaars klaargemaakt of gegeten, maar het was super lekker!
De combinatie van de vis met prei, de tomaten en aardappelen uit de oven was top! 

Dinsdag

Vlugge bami met 5-kruidenkip, roerbakgroenten en rode peper
Wok! Ik ben dol op wokgerechten 🙂
Je kan er eindeloos mee variëren.
Het was lekker, alleen de kruiden op de kip daar was ik niet echt voor…

Woensdag

Groenteburger met wortel, ravigotesaus, kappertjes en augurk
Woensdag werd vegiedag.
Ik eet zelden vegetarisch, dus ik nam het risico om een vegetarisch recept te nemen.
Het was niet slecht maar ook niet wow.

Donderdag

Shakshuka met rundertartaar, ei en aubergine
Donderdag at ik (helaas) al het laatste gerechtje van de Hello fresh box.
Hier kwam wel wat snijwerk aan de pas.
Het was een speciaal maar lekker gerechtje.

Vrijdag

Smos kaas
Yeey, de broodjeszaak is terug open!
Ik heb haar ineens uitgehoord over haar vakantie in spanje 😉 .
Helaas waren er nog geen dessertjes te koop (enkel donuts…).

Zaterdag

Frietjes met eitje, sla en tomaat
Na al die gezonde maaltijden, had ik wel eens zin in frietjes.
Het was al lang geleden dat ik frietjes at met een gekookt eitje.
Het heeft me enorm gesmaakt 🙂 .

Zondag

Lasagne
Zondag maakte ik het me gemakkelijk en warmde een lasagneportie op.
Het was namelijk een drukke poetsdag, de laatste soldendag en ik knutselde een deel van een kast in elkaar.
Eigenlijk zou ik zelf nog eens lasagne moeten maken…

Wat heb jij afgelopen week allemaal opgesmuld?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie