Volgen:
Eetdagboekjes, Inspiratie

Eetdagboekje 2017 | Week 27

Een overzichtje met (lekker) eten van een bepaalde week in mijn leven.
Broccoli is gemakkelijk met alles te combineren, donderdag stressvolle dag dus diepvriesmaaltijd,
laatste broodje voor de komende twee weken, frituur gesloten maar toch frietjes van het frituur.


Eetdagboekje 2017 | Week 27

Maandag

Lasagne
Normaal ging ik maandag de restjes pasta van zondagavond opeten.
Maar zondag bleef ik bij de mama eten, waardoor ik geen pastagerecht had klaargemaakt.
Gelukkig had ik nog lasagne in huis.

Dinsdag

Gekookte aardappelen met broccoli en zalm
Hier had ik nog eens zin in.
Ik vind broccoli met zalm een top combinatie!
Heerlijk met gekookte aardappelen erbij.

Woensdag

Gebakken aardappelen met cordon bleu en broccoli
Nog broccoli over van dinsdag.
Eigenlijk kun je broccoli met alles combineren qua pasta, aardappelen, vlees, vis, …
Deze keer met gebakken aardappelen en cordon bleu, mmmm.

Donderdag

Pasta met bolognesesaus
Donderdag had ik een stressvolle dag…
Ik had namelijk een rijles geboekt, om mezelf te testen of ik het kon.
De les begon om 19u. dus een eenvoudige diepvries maaltijd komt als geroepen.

Vrijdag

Smos kaas en rijsttaartje
Pffff…. laatste broodje voor de komende twee weken… (precies of er is maar 1 broodjeszaak hier 😛 ).
Nog geen plan B voor het avondeten op vrijdag voor de volgende twee weken.
Helaas waren er ook geen chocolademousse potjes meer, dus werd het een rijsttaartje.

Zaterdag

Linguine met groene pesto en zalm
Dit receptje ging ik normaal gezien vorige zondag maken, maar ik was onverwachts niet thuis.
Niet erg, dan maak ik het gewoon een weekje later 🙂 .
Het was een super lekker pastagerecht met linguine, zalm, groene pesto en tomaatjes.

Zondag

Frietjes van de frituur
Kei veel zin in frietjes van het frituur, maar lap het frituur is in verlof (ik had al zo een voorgevoel).
Maar ik geef niet snel op, gelukkig is er op nog geen 10 minuutjes (met de fiets rijden) nog een frituur.
Maar ik moet eerlijk zeggen dat “mijn” frituur beter is (de frietjes zijn dikker en lekkerder).

Wat heb jij afgelopen week allemaal opgesmuld?
Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie