Volgen:

Disclaimer

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de hele blog van Jennifers Kookkunsten. Wanneer je de blog bezoekt, ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.

Jennifers kookkunsten is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het is desondanks mogelijk dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Jennifers kookkunsten kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Auteursrechten

Alle inhoud op Jennifers Kookkunsten is zelf geschreven en alle foto’s zijn door mijzelf gefotografeerd (tenzij anders is aangegeven). Alles op deze blog is dus eigendom van jenniferskookkunsten.be .
Voor alle teksten, foto’s, afbeeldingen, … van Jennifers kookkunsten geldt dus een copyright. Dat wil zeggen dat niets gebruikt, gekopieerd en/of overgenomen mag worden.

Het is alleen toegestaan om mijn teksten, foto’s, afbeeldingen, … te gebruiken als je een duidelijk link plaats naar jenniferskookkunsten.be én als je vooraf toestemming hebt gevraagd. Het verspreiden via de aangeboden sociale media en het printen van recepten voor eigen huiselijk gebruik is wel toegestaan.

Beoordelingen

Op Jennifers Kookkunsten verschijnt er af en toe artikelen met daarin mijn eigen persoonlijke mening. Denk maar aan uitstappen of producten die ik heb getest, geproefd of gelezen. Deze artikels kunnen in samenwerking of op eigen initiatief zijn geschreven. Hierin wordt altijd een eerlijke mening verwerkt: zowel de positieve als de negatieve punten komen aanbod.

 

Neem bij vragen of twijfels altijd even contact: info@jenniferskookkunsten.be .

Delen: