Volgen:

Disclaimer

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de blog die je op dit moment bekijkt (www.jenniferskookkunsten.be/). Door deze blog te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

De inhoud is zelf geschreven en de foto’s zijn door mijzelf gefotografeerd. Deze gegevens zijn dus eigendom van Jennifers kookkunsten, tenzij anders vermeld. Het is alleen toegestaan om de inhoud, foto’s, teksten,… te gebruiken als je vooraf toestemming hebt gevraagd en als je een duidelijke link plaatst naar jennifers kookkunsten (bronvermelding). Het verspreiden via de aangeboden sociale media en het printen van recepten voor eigen huiselijk gebruik is wel toegestaan.

Neem bij vragen of twijfels altijd even contact: info@jenniferskookkunsten.be.

Beoordelingen

De inhoud van het deel “inspiratie”, met onder andere artikels over reviews van producten en uitstappen, zijn zelf geschreven en bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Hierin wordt een eerlijke mening verwerkt, waarin de positieve maar ook de negatieve punten worden vermeld.

Producten zijn persoonlijk getest en geproefd. Sommige producten koop ik zelf, of heb ik al in mijn bezit. Ook krijg ik producten toegestuurd van merken en bedrijven.

De artikels over producten en uitstappen kunnen in samenwerking geschreven zijn, maar kunnen ook een eigen persoonlijk beleving zijn dat ik op eigen initiatief heb geschreven. Mocht het artikel in samenwerking geschreven zijn, wordt dit duidelijk in het artikel vermeld.

Interesse in een samenwerking met Jennifers kookkunsten? Mail dan gerust naar info@jenniferskookkunsten.be. Ik bekijk of ik interesse en enthousiast ben in jouw aanvraag en laat je zo snel mogelijk iets weten. Mocht ik geen interesse hebben, dan laat ik jou uiteraard ook iets weten.

Eigen verantwoordelijkheid

Jennifers kookkunsten wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het is desondanks mogelijk dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Jennifers kookkunsten kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Bronvermelding

Bij ieder recept wordt de inspiratiebron vermeld. Ik noem het “inspiratiebron” omdat het recept niet klakkeloos van de bron is overgenomen. Aan de recepten worden (soms) extra ingrediënten toegevoegd, ingrediënten weggelaten, anders klaargemaakt, extra kooktip(s) gegeven, …. Ik neem ook de tekst van het recept niet klakkeloos over, maar ik schrijf er een eigen recept van. Kortom: de recepten worden uitgewerkt tot mijn persoonlijke smaak en behoeften.

De bronvermelding kan bestaan uit een tijdschrift, website, kookboek, …. Als je bij de bronvermelding een “” ziet staan, wil dit zeggen dat het recept een volledig eigen bedachte creatie is

Delen: