Volgen:
Inspiratie

De knoop is doorgehakt!

Hey lieve lezertjes!

In oktober had ik jullie al verteld over mijn blogdipje en in januari had ik nog steeds geen beslissing genomen. Nu zijn we weken… maanden verder en heb ik eindelijk de knoop kunnen doorhakken: ik stop met bloggen.

Ja, je leest het goed: ik stop. Voor mezelf is het ook raar en dubbel.
Ik heb geen spijt dat ik ben met Jennifers Kookkunsten ben begonnen. Integendeel ik heb veel ervaring opgedaan qua koken & fotografie, een website leren opbouw, receptjes maken, contacten leggen, samenwerkingen, … Maar langs de andere kant bracht het teveel druk en stress mee en kroop er enorm veel tijd en energie in het bloggen. Het bloggen voelde ook niet meer aan als een hobby maar meer als een verplichting…

Ik wou het bloggen niet direct opgeven maar nu zijn we toch al enkele maanden verder en de goesting is niet weergekeerd. Eerlijk, ik heb geen zin om terug naar het blogwereldje te keren. Ook het combineren van vast werk, flexi job, huishouden, mijn pitoutje, mijn sociaal leven en daarop nog eens een blog is niet haalbaar. (Ik krijg al stress als ik eraan denk 😀 ).

Ik weet dat er mensen teleurgesteld gaan zijn…. Misschien een magere troost maar ik heb enkele dagen geleden een nieuwe facebook pagina opgestart (en uiteraard zit ik ook op instagram). Hier post ik af en toe over mijn persoonlijk leven, Pitou, food en hopelijk in de toekomst af en toe een receptje.

Je mag me gerust volgen (en delen is altijd lief):

Jennifers Kookkunsten blijft nog beschikbaar tot oktober/november, daarna verdwijnt de blog definitief.
Haal dus gerust nog de receptjes af die bij jullie in de smaak vallen 😉 .
De facebook pagina en instagram pagina verdwijnen deze maand of volgende maand al.

En voor ik het vergeet wil ik al mijn lezertjes en fans bedanken 🙂 !
Bedankt om mijn receptjes uit te proberen en voor de complimentjes.

Groetjes
Jennifer & Pitou

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel

No Comments

Plaats een reactie