Volgen:
Lunch & salades

Ciabatta met groene pesto, mozzarella en mango

Een goedgevulde lunchmaaltijd: een broodje met mango, groene pesto en mozzarella.
Vervang de boterhammen eens door een smaakvol broodje.
De combinatie van dit broodje is trouwens echt verrassend lekker en om je vingers bij af te likken!


Ciabatta met groene pesto, mozzarella en mango

Bereidingstijd: 20min. + 10min. broodjes bakken in de oven

Ingrediënten: 4 personen

  • 4 ciabattabroodjes
  • 1 mango
  • 1 bol mozzarella
  • 4 eetlepels groene pesto
  • peper & zout

Extra benodigdheden

  • bakplaat
  • bakpapier

Bereiding:

  1. Schil de mango en snij het vruchtvlees, langs de pit, eraf.
    Snij het vruchtvlees vervolgens in blokjes.
    Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes.
  2. Bak de ciabattabroodjes 5 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C op een bakplaat met bakpapier.
  3. Halveer de broodjes en smeer op de onderkant van ieder broodje 1 eetlepel groene pesto.
  4. Leg de mozzarella bovenop de groene pesto en kruid met peper & zout.
  5. Bak de broodjes 5 minuten terug in een voorverwarmde oven van 200°C.
  6. Haal de broodjes uit de oven en verdeel de blokjes mango erover.
  7. Leg de bovenkant van het broodje erop en serveer direct.

Inspiratiebron*: –
*Meer informatie over de bronvermelding vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie