Volgen:

Over mij

Over mij

Over Jennifers kookkunsten

Hey daar! Je hebt de weg perfect gevonden naar Jennifers kookkunsten, een blog voor foodlovers!
Op Jennifers kookkunsten deel ik uiteenlopende recepten: simpele salades, lekkere ovenschotels, verrukkelijke nagerechten, … Kortom: je zit op het juiste adres om een lekkere maaltijd te vinden.
Met blog wil ik trouwens laten zien dat iedereen kan koken!
Naast recepten publiceer ik ook nog andere artikels zoals kooktips, reviews, , uitstappen, artikels over Pitou, ….

Mijn blog wordt wekelijks aangevuld met een recept en een ander leuk (food) artikel.

Over mij

Ik ben Jennifer (27 jaar), afkomst uit het Waasland (België). In 2013 ben ik afgestudeerd als Architectuur Assistente en momenteel werk ik voltijds als Project Technicus. Ik hou van koken, katten, chocolade, shoppen en lekker eten. Verder ben ik het trotse baasje van mijn lieve kleine zwarte panter, Pitou (1 jaar, snotneus 😛 ). In september 2016 ben ik eindelijk begonnen aan een cursus “hotelschool” en ik ben momenteel bezig met de eerste module “warme keuken (start to cook).

Hoe het allemaal begon…

Het is allemaal begonnen toen ik afstudeerde aan de hogeschool. Geen opdrachten meer, niet meer studeren, geen eindwerken meer, … eindelijk terug meer vrije tijd. Ik ging dus op zoek naar een nieuwe bezigheid en in minder dan een week tijd zat ik met mijn neus in de kookboeken en op kookwebsites. Sindsdien is koken mijn nieuwe (uit de hand gelopen) hobby geworden.

Starten van een blog

Na heel wat recepten te hebben uitgeprobeerd, wou ik deze delen met andere kookliefhebbers. Een blog beginnen leek mij de beste manier.  Zo werd op 29 november 2013 “Jennifers kookkunsten” geboren. Ik wil vooral laten zien dat koken helemaal niet moeilijk is maar plezant en leerrijk is.

Veel kookplezier!
Smakelijke groetjes

Jennifer
-xxx-

Delen: