Volgen:
Aperitiefhapjes

Hapje met mozzarella en tomaat

Een hapje met mozzarella, tomaat, basilicum, pijnboompitjes en balsamico.

Weinig tijd om een borrelhapje te maken? Dan is deze mozzarella met tomaat het ideale hapje.
Het is gezond, vegetarisch, kleurrijk en in een handomdraai gemaakt.

Heerlijk als hapje maar ook perfect om te serveren op een buffet.


Hapje met mozzarella en tomaat

Bereidingstijd: 25min.

Ingrediënten: 6 personen

  • 6-8 kerstomaten
  • 6-8 mini mozzarellabolletjes
  • zwarte peper en zout
  • verse basilicum
  • balsamico
  • 1 theelepel pijnboompitten

Bereiding:

  1. Rooster de pijnboompitten in een hete pan, zonder vetstof, mooi bruin.
  2. Laat de mini mozzarellabolletjes uitlekken en snij in plakjes.
    Was en snij de kerstomaten in schijfjes.
    Hak de geroosterde pijnboompitten fijn.
  3. Verdeel de mozzarella en kerstomaten in zes aperitiefschaaltjes.
    Kruid met zwarte peper en zout.
    Bestrooi met de pijnboompitten.
    Besprenkel met enkele druppels balsamico.
    Werk af met de basilicum.

Hapje met mozzarella en tomaat

Bron*: –
*Meer informatie over de bronvermelding vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie