Volgen:
Aperitiefhapjes

Hapje met gerookte zalm en ajuin

Een fris en lekker lepelhapje met gerookte zalm en ajuin.

Op zoek naar een simpel hapje? Dan is dit aperitiefhapje met gerookte zalm en ajuin het perfecte recept.
Met slechts drie ingrediënten is dit hapje gemaakt, simpel maar lekker!

Ideaal als hapje met de feestdagen, een verjaardag of om gewoon jezelf eens te verwennen.


Hapje met gerookte zalm en ajuin

Bereidingstijd: 10min.

Ingrediënten: 6 personen

  • 1/4 ajuin
  • 30g gerookte zalm (=2 plakjes)
  • peterselie (afwerking)

Bereiding:

  1. Pel en snij de ajuin fijn.
  2. Snij de plakjes gerookte zalm in fijne stukjes.
  3. Verdeel de gerookte zalm en de ajuin in aperitieflepeltjes.
  4. Werk af met peterselie.

Hapje met gerookte zalm en ajuin

Bron*: –
*Meer informatie over de bronvermelding vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie