Volgen:
Voorgerechten

Garnalencocktail

Een frisse garnalencocktail met kleine garnalen, knapperige sla, sappige tomatenblokjes,
stukjes gekookt ei en uiteraard een kwak cocktailsaus.

Een garnalencocktail is heel eenvoudig klaar te maken en is super lekker.
Bovendien ziet dit voorgerecht er ook nog eens feestelijk en kleurrijk uit.

Een klassieker maar toch een heel populair voorgerecht.


Garnalencocktail

Bereidingstijd: 20min. + 10min. ei laten koken

Ingrediënten: 2 personen

  • enkele blaadjes sla
  • 100g garnalen
  • 1 tomaat
  • 1 ei
  • cocktailsaus
  • peterselie (afwerking)

Tip(s)

  • (stok-) brood

Bereiding:

  1. Laat een pot met water koken en kook hierin het ei gedurende 10 minuten.
  2. Pel en snij het ei, na het afkoelen, in blokjes.
  3. Maak de sla schoon, spoel af en breek in stukken.
    Was en snij de tomaat in blokjes.
  4. Meng de sla, ei en tomaat in een kom samen.
  5. Verdeel de groenten in twee borden/glazen.
    Verdeel er de garnalen over.
  6. Serveer de cocktailsaus in een potje erbij of dresseer de cocktailsaus op de garnalencocktail.

Tip(s)

  • Serveer (stok-) brood bij de garnalencocktail.Garnalencocktail

 

Bron*: –
*Meer informatie over de bronvermelding vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie