Volgen:

Disclaimer

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.jenniferskookkunsten.be/). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

De inhoud is zelf geschreven, de foto’s zijn door mijzelf gefotografeerd en zijn dus eigendom van Jennifers kookkunsten, tenzij anders vermeld. Het is alleen toegestaan om de inhoud, foto’s, teksten,… te gebruiken als je vooraf toestemming hebt gevraagd en als je een duidelijke link plaatst naar jennifers kookkunsten (bronvermelding). Het verspreiden via de aangeboden social media en het printen van recepten voor eigen huiselijk gebruik is wel toegestaan.

Neem bij vragen of twijfels altijd even contact op met Jennifers kookkunsten.

Reviews

De inhoud van het deel “inspiratie” (o.a. reviews, kook- & decoratietips, op uitstap, …) is zelf geschreven en bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Hierin wordt een eerlijke mening verwerkt, waarin zowel de plus- als minpunten worden genoemd.

De reviews over producten zijn ook zelf geschreven, bevat 100% mijn eigen mening en zijn persoonlijk getest en geproefd. Sommige producten koop ik zelf, of heb ik al in mijn bezit. Ook krijg ik producten toegestuurd van merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik er over schrijf. Als ik niet enthousiast ben over een product, kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven. In alle reviews wordt een eerlijke mening verwerkt, waarin (meestal) ook positieve en negatieve punten worden vermeld.

Eigen verantwoordelijkheid

Jennifers kookkunsten wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het is desondanks mogelijk dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Jennifers kookkunsten kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Bronvermelding

Bij ieder recept wordt de bron vermeld, maar dit wil niet zeggen dat het recept van de bron klakkeloos is overgenomen. Aan de recepten worden (soms) extra ingrediënten toegevoegd, ingrediënten weggelaten, extra kooktip(s) gegeven, …. Kortom: de recepten worden uitgewerkt tot mijn persoonlijke smaak en behoeften.

De bronvermelding kan bestaan uit een tijdschrift, website, kookboek, …. Als je bij de bronvermelding een “-” ziet staan, wil dit zeggen dat het recept een volledig eigen bedachte creatie is.

 

Delen: