Volgen:
Lunch

Cheeseburger

Een klassiek broodje met hamburger, tomaat, sla, ajuin, kaas en ketchup.

Niet veel tijd in de keuken en je wilt toch iets lekkers eten? Dan is deze cheeseburger de ideale oplossing.
Het is eenvoudig om klaar te maken, zorgt voor weinig afwas en is bovendien ook nog eens zeer lekker.

Een heerlijke cheeseburger, simpel maar lekker.


Cheeseburger

Bereidingstijd: 20min.

Ingrediënten: 2 personen

  • 2 hamburgers (bv. Mora, diepvries)
  • 2 broodjes
  • enkele blaadjes sla
  • 1 tomaat
  • ketchup
  • bakboter
  • 1 ajuin
  • 2 plakjes smeltkaas

Bereiding:

  1. Was en snij de tomaat in schijfjes.
    Pel en snij de ajuin in ringen.
    Maak de sla schoon, spoel af en breek de sla in grove stukken.
  2. Smelt bakboter in een pan voeg de ajuin en hamburgers toe.
    Laat bakken tot de hamburgers mooi bruin zien.
    Leg op iedere hamburger een plakje smeltkaas en laat even smelten.
  3. Snij de broodjes middendoor.
    Leg op de onderkant van ieder broodje enkele blaadjes sla.
    Leg daarop de hamburger met kaas en vervolgens de tomaat en ajuin..
    Smeer op de bovenste helft van ieder brood de gewenste hoeveelheid ketchup.
    Leg de bovenkant op de rest van het broodje.

CheeseburgerBron*: –
*Meer informatie over de bronvermelding vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email
Delen:
Vorig artikel Volgend artikel

Dit kan je ook interesseren:

No Comments

Plaats een reactie